Szolgáltatásaink

SZOLGÁLTATÁSAINK

 
 
 

A pontos tervezési és gyártási, valamint kivitelezési folyamat alapfeltétele a pontos igényfelmérés, amely során ötletekkel, tanácsokkal segítünk Megrendelőinknek az alapvető döntések meghozatalában.

Az igényfelmérés során aprólékosan feltérképezzük a munkakörnyezetet, valamint a kívánt eredmény elérésének lehetőségeit, hogy Ön valóban komplex megoldást kapjon.

Megrendelőink igényei, valamint a termékkel szemben támasztott követelményekből kiindulva, folyamatos konzultáció során alakítjuk ki a megfelelő konstrukciót.

A gépészeti tervezést Creo Parametric 3, a villamos tervezést EPLAN 8 szoftverrel végezzük.  

A PLC terminál és biztonsági vezérlő programok megírásához CX One, IQ Works 2, Step 7 Microwin, Polymathy, Cicon, G9SP Configurator, Di-soric Safety Designer programcsomagokat használjuk.

Szakértelmünk, valamint a gyártás során felhasznált beszállítóink világszínvonalú, globálisan elérhető alkatrészei biztosítják, hogy a legösszetettebb feladatok megoldásában is megfeleljünk megrendelőink elvárásainak, továbbá azt, hogy az alkatrész utánpótlás biztosított legyen a későbbiek során.

Gépeinkben felhasználásra kerülő alkatrészek gyártói: Omron, Siemens, Keyence, Weiss, Eaton, Mitsubishi, SMC, ESA, stb.

Az üzembehelyezést megelőző lépésként teszteljük az előállított gép, berendezés működését, felhasználói kézikönnyvel, valamint a gépet használó munkatársak betanításával segítjük az Ön munkáját.

           Minőség- és              üzletpolitikánk alapköve Megrendelőink teljes körű megelégedettségére való törekvés.

Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük komplex szolgáltatásainak minőségét, gépeink    megbízhatóságát,    továbbá hosszú távú háttértámogatást     biztosítunk gépeinkre,    és berendezéseinkre egyaránt.

Honlapunkon sok információt találhat szolgáltatásainkról, eddig tervezett és gyártott egyedi célgépeinkről, berendezéseinkről.  Amennyiben segítségére lehetünk technológiai problémáinak megoldásában, kérjen ajánlatot elérhetőségeinken!

error: Content is protected !!